x
اخر المواضيع    برنامج حسابات اون لاين       افضل شركة مكافحة حشرات بجدة       شركة تنظيف وغسيل موكيت بجدة       شركة تنظيف بالبخار بجدة 0501715517       شركة نقل عفش بجدة 0503005043       قصر المملكة افضل شركة للخدمات المنزليه فى الرياض       أفضل شركة نقل اثاث بجدة 0555033194 الشهاب       شركة تنظيف خزانات بابها       شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط       شركات نقل العفش من جدة للرياض    
المشاركة السابقة
طريقة عمل الكانيلوني باللحمه المفرومة
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:18 مساء - الزوار : 730 - ردود : 15
الكانيلوني

المقادير:

* 1 كوب حليب
* 1 كوب دقيق
* 3 بيض

هذه المقادير تكفى عمل 11 قرص, و يمكن مضاعفة الكمية حسب الرغبة

الطريقة:

نخلط جميع المقادير سوا و نقلب كويس جدا لحد ما يمتزجوا كويس بالشكل ده

لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1483
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:22 مساء

و بعدين نصفى الخليط من خلال مصفاة رفيعة عشان نشيل أى كلاكيع

لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1484
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:23 مساء
.

لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1485
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:24 مساء

و بعدها هيكون الخليط سائل و سميك حاجة بسيطة

لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1486
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:25 مساء

بعد كده نجيب طاسة تيفال صغيرة و نحط فيها نقطتين زيت و نسخنها ع النار و بعدين ناخد مقدار كبشة من الخليط بتاعنا و نحطها بشويش فى نص الطاسة



لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1487
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:26 مساء

نحرك الطاسة لحد ما الخليط يغطى كل مساحة الطاسة

لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1488
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:28 مساء
و نتأكد ان الخليط اتفرد كويس,عشان نحصل على قرص كامل,كأننا بنعمل بيض أومليت

لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1489
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:29 مساء

نسيبه على نار متوسطة لحد ما يبدأ يستوى, و ده هنعرفه لما نلاقى الحروف نشفت و ابتدت تعلا عن الطاسة و كمان لما نحرك الطاسة,القرص يتحرك معانا



لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1490
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:30 مساء

نقلب القرص على الجهة التانية و نسيبه ثوانى يادوب ياخد لون و نطلعه على صينية أو طبق.
نكرر لحد ما تنتهى كل الكمية و بين كل قرص و التانى,نحط نقطتين زيت فى الطاسة



لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1491
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:32 مساء

بعد كده نعمل صوص بشاميل عادى خالص,لكل 1 ملعقة دقيق نحط 1 ملعقة زبدة

و نقلب كويس لحد ما يمتزجوا مع بعض كويس و كل الدقيق يدوب فى الزبدة


لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1492
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:33 مساء

و بعدين نضيف 1 كوب حليب و نقلب كويس جدا عشان كله يمتزج كويس

لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1493
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:36 مساء
نحط ملح و فلفل حسب الرغبة .بعد ما نطفى النار,نضيف 1 بيضة و نقلب كويس
طبعا نضاعف كمية البشاميل حسب ما احنا عايزين

نجهز الحشوة.............
العادى اننا نستعمل لحمة مفرومة متعصجة,لكن أنا بأحب أعمل حشوة مخصوص .....
بأضيف للحمة المفرومة طماطم و فلفل رومى و بصل و مشروم و زيتون أخضر و أسود و جبن رومى مبشور.......الخلطة دى بيبقى طعمها حلو أوى مع بعض


لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1494
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:37 مساء

ناخد قرص من اللى عملناهم و نحط فيه شوية حشوة

و نلف القرص على الحشوة بالشكل ده


لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1495
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:38 مساء

و نرص وحدات الكانيلونى فى طبق فرن بايركس

لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1496
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:39 مساء

و لما نخلص كل الكمية,نحط على الوش البشاميل اللى عملناه

لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
رقم المشاركة : #1497
الكاتب : nevin fawzy

غير متصل حالياً

المجموعةالمشرفين

المشاركات464

تاريخ التسجيلالسبت 14-11-2009

معلومات اخرى
حرر في الإثنين 30-08-2010 05:39 مساء

و ممكن نرش ع الوش جبنة رومى مبشورة أو موزاريللا
و بعدين محطه فى الفرن لحد ما الوش يتحمر


لايسمح لك بالاطلاع على الملفات المرفقة

توقيع (nevin fawzy)
nevin fawzy hamdy
المواضيع المشابهة
الموضوع القسم الكاتب الردود اخر مشاركة
البــــــــــــــــط المحشو بالفريك على ... اشهى المأكولات nevin fawzy 2 الإثنين 09-08-2010
طريقة طهي الديك الرومي بالصور و بالشرح اشهى المأكولات nevin fawzy 10 الإثنين 09-08-2010
طريقة عمل بيتفور اشهى المأكولات menna elaidy 2 الإثنين 07-06-2010
طريقة عمل برجر تحفة اشهى المأكولات menna elaidy 0 الخميس 27-05-2010
طريقة عمل كباب اشهى المأكولات menna elaidy 0 الخميس 27-05-2010